سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

سقف عرشه فولادی

Blog Article

عرض بال: فاصله افقی مرکز بال‌های بالایی یا بال‌های پایینی

۴. نصب عرشه: پس از نصب تیرها، عرشه‌های فولادی روی تیرها قرار می‌گیرند. در این مرحله، پیچ و مهره‌ها برای اتصال عرشه‌ها به تیرها استفاده می‌شوند.

بتن ریزی آخرین مرحله از اجرای سقف عرشه فولادی می باشد. بتن مورد نیاز برای یک متر مربع سقف عرشه فولادی به صورت تقریبی ۰٫۱۱ متر مکعب می باشد که ۱۱% از هزینه کل تهیه و اجرای سقف عرشه فولادی را شامل می شود.

استفاده از سقف عرشه فولادی یکی از بهترین و ساده‌ترین راه‌ها برای کاهش هزینه‌ها و حصول اطمینان از تحویل یک سازه باکیفیت و بادوام است. برای ساخت بنا با اسکلت فلزی و عرشه‌ فولادی پیداکردن مرکزی که بتواند در خرید سقف عرشه فولادی به فعالان عرصه ساخت‌وساز کمک کند، اهمیت بسیاری دارد.

پس از مدتی مهندسین سازه با اجرای تمهیداتی به این نتیجه رسیدند که برای ایجاد درگیری کامل بین بتن و عرشه, پس از مرحله ی گیرش بتن از این عرشه ها به عنوان نقش سازه ای بصورت مرکب در مراحل بهره برداری استفاده کنند.

مزایای استفاده از سقف عرشه فولادی شامل وزن سبک، زمان اجرای کوتاه، مقاومت بالا در برابر بارهای زنده و مرده، انعطاف‌پذیری در طراحی و نصب، مقاومت بالا در برابر حریق و زلزله و هزینه کمتر نسبت است.

این نقص باعث می‌شود تا بسیاری از سازندگان از عرشه‌های معمولی استفاده کنند.

سپس، لایه‌های مختلفی از مصالح مختلف مانند بتن، سنگ، چوب و غیره بر روی عرشه‌های فلزی قرار می‌گیرند تا سطح نهایی سقف را تشکیل دهند.

ورق این نوع سقف‌ها در برابر ضربه‌های شدید سقف عرشه فولادی آسیب پذیر است. لذا در مراحل بارگیری و حمل و نقل آن باید با احتیاط عمل کرد.

آج: تور رفتگی و برآمدگی‌های موجود در بال بالایی و پایینی

۲. پیش تولید: در این مرحله، قطعات سازه سقف عرشه فولادی شامل تیرها، ستون‌ها، عایق حرارتی، پوشش زیرین و عناصر اتصالی مانند پیچ و مهره پیش تولید می‌شوند.

میلگردهای به کار رفته در این سازه‌های انواع مختلفی دارند که نوع مورد استفاده در این سیستم به طراحی و نوع اسکلت سازه بستگی دارد. به طور کلی آرماتوربندی در چهار مورد مقاومت در برابر لنگر منفی در دهانه‌های ممتد و کنسول‌ها، تحمل بارهای متمرکز یا بازشوها، آرماتور حرارتی و مقاومت در برابر لنگر مثبت در حالتی که از عملکرد کششی ورقه‌ای فولادی صرف‌نظر شود، به کار برده می‌شود.

صرف نظر از تسطیح بتن با روش همیشگی تخته ماله ، امکان پرداخت نسبی بتن با کیفیتی بسیار بالاتر نسبت به تخته ماله توسط ماله پروانه نیز وجود دارد . عملیات تسطیح با ماله پروانه به دو صورت انجام می گردد :

همچنین در این فرایند معمولاً قبل از قرارگیری گل‌میخ یک حلقه سرامیکی در محل جوش قرار می‌گیرد تا از حوضچه مذاب ایجاد شده در لحظه ایجاد قوس الکتریکی محافظت نماید.

Report this page